e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



Dow'dan Alışan Lojistik'e ödül


Yayın: 05-07-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, dünya kimya devi Dow Chemical Europe tarafından Hollanda Terneuzen’da düzenlenen 4STAR Hizmet Ödülleri’nde iki ana kategoride altın ödülün sahibi oldu.




Alışan Lojistik filosunu büyütmeye devam ediyor


Yayın: 21-09-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, yeni yatırımları doğrultusunda filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 




Alışan Den Hartogh Tank Depolama Tesisi’nin açılışı için geri sayım başladı



Alışan Lojistik, 50 milyon TL’lik yatırım yaptığı “Alışan Den Hartogh (ADH) Tank Depolama Tesisi” nin inşaatında hızla ilerliyor. 16 yıldır bulunduğu Gebze Bölgesi’nde, Muallimköy’de yer alacak olan tank depolama & dolum & ısıtma tesisin 5 Ocak 2023 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 




Alışan Lojistik’in dijital dönüşümüne ödül



Dijital dönüşüm ve teknolojinin etkin kullanımı konularında yaptığı yatırımlar ile adından söz ettirmeye devam eden Alışan Lojistik, son olarak CIO Dergisi tarafından düzenlenen “2022 Future of Cloud Awards” yarışmasında “Cloud Implementation ” kategorisinde TMS AKS projesi ile ödüle layık görüldü.




Alışan Lojistik’e “En Çevre Dostu Kadın Girişimci Şirket” ödülü



TOBB, Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde düzenlenen Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 'En Çevre Dostu Kadın Girişimci Şirket' kategorisinde ödülün sahibi Alışan Lojistik oldu.




Alışan Lojistik Erzurum'a mutluluk taşıdı


Yayın: 30-12-2022
Kategori: Lojistik

“Alışan Mutluluk Taşıyor” projesi ile doğudaki köy okulları öğrencilerinin yeni yıl hediye dileklerini gerçekleştiren Alışan Lojistik’in bu sene ki rotası Erzurum oldu. Alışan ailesi, Erzurum Merkez Dereboğazı ve Söğütlü köylerindeki ilköğretim öğrencileri ile bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak oldu.




Alışan Lojistik'e yeni CEO


Yayın: 04-01-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik’in yeni CEO’su lojistik sektörünün deneyimli ismi Uygar Usar oldu.




Alışan Lojistik’ten yeni yıla yeni yatırım


Yayın: 11-01-2023
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz yıl yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik 2023 yılına yeni bir yatırım haberi ile başladı. Alışan, son olarak Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde yanıcı kimyasal ürün ve gıda maddeleri depolama/elleçleme alanları olarak tasarladıkları toplam 12.300 m2 kapalı alana sahip yeni deposunun operasyonuna başladı.




Alışan Lojistik 2022’ye yatırımlarla damga vurdu


Yayın: 18-01-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik için 2022 yatırım yılı oldu. Depolamada paletleme kapasitesini 490 binin üzerine çıkardıklarını, filoyu 90 adet yeni çekiciyle güçlendirdiklerini, dijitalleşme alanında 2 projelerinin TÜBİTAK tarafından onaylandığını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, 2023’te de depo, filo ve dijitalleşme yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. 




Alışan Lojistik, yeni deposunu hizmete sundu


Yayın: 27-01-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, yeni bir deposunu daha hizmete sundu. Gebze OSB, Plastikçiler OSB ve Güzeller OSB gibi bölgenin en önemli sanayi noktalarına 15 dakika uzaklıkta konumlanan, A sınıfı özellikler ile donatılmış olan Alışan Pelitli depo, 13.750 m2 kapalı alanı ve 15.000 palet kapasitesi ile müşterilerinin kullanımına hazır.